Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Ανασκόπηση 6ης αγωνιστικής - SuperLeague

Τι έγινε σε αυτή την 6η αγωνιστική


Το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ σημάδεψε την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SuperLeague. Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 0-2 του Δικεφάλου χάρη στα γκολ των Ιντέγιε και Μιλιβόγεβιτς και έτσι έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την φετινή χρονιά.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ χρειάστηκε ένα γκολ του Κρισάντους στο 82' για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου. Η Ένωση ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο αν η μπάλα μετά το σουτ του Μάνταλου δεν σταματούσε στο δοκάρι. Η ομάδα του Τραιανού Δέλλα έχασε κι άλλες ευκαιρίες με τον Μπαρμπόσα, τον Ντίντακ,τον Πλατέλλα και τον Κρισάντους ωστόσο αρκέστηκε στο 1-0 που της δίνει επίσης τους τρεις βαθμούς. Καλά στημένα στο γήπεδο παρουσιάστηκε και ο Ατρόμητος ο οποίος έχασε καλές ευκαιρίες για να κλέψει ένα αποτέλεσμα από την ΑΕΚ.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και ο Παναθηναϊκός μέσα στην Ξάνθη με 0-1. Σε ένα ματς χωρίς πολλές κλασσικές φάσεις οι Πράσινοι κατάφεραν να κερδίσουν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα χάρη στο γκολ του Τελάντερ στο 83'.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής, Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3 με ανατροπή στα τελευταία λεπτά, Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5 συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις η ομάδα του Αγρινίου, Καλλονή-Βέροια 0-1 με γκολ πέναλτι στο 94', ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής 2-2 σε ένα παιχνίδι με φοβερά γκολ. Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πλατανιά στην Αρκαδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου