Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Γενέθλια χωρίς γιορτή στη Λεωφόρο

Ο Σωτήρης Σαμαράς γράφει για τα γενέθλια του Παναθηναϊκού αλλά και για την κακή εμφάνισή του στο Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ανήμερα των γενεθλίων του, για τα 110 χρόνια από την ίδρυση του, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε για ακόμα ένα παιχνίδι να κερδίσει. Μετά την λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα, είχαμε ακόμα ένα παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να σκοράρει  ,αυτή την φoρά με τον αξιόμαχο  Παναιτωλικό ,του Δέλλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος!

Πλέον η είσοδος στην πρώτη πεντάδα μοιάζει με μακρινό όνειρο για το τριφύλλι. Οι δυσκολίες και οι ατυχίες για τους πράσινους δεν σταματούν, καθώς εκτός από τους τραυματίες Μουνιέ ,Μολίνς, Τσανδάρη , στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, υπέστη θλάση β' βαθμού και θα μείνει για 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων. Επίσης ντεμπούτο πραγματοποίησαν και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι οποίοι ήρθαν ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ .Ο Κάτσε ήταν βασικός (αναγκαστικά, λόγο απουσίας του Τσανδάρη) και ήταν αρκετά θετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο και στην θέση του Κουρμπέλη, έκανε την πρώτη του συμμετοχή και ο Μυστακίδης ο οποίος φάνηκε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι ο Παναθηναϊκός εχθές έσπασε και ένα ρεκόρ, χρησιμοποιώντας 35 διαφορετικούς παίκτες την φετινή χρονιά. Το μόνο θετικό που μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αυτή την στιγμή είναι η χρησιμοποίηση και η αξιοποίηση παιδιών από την ακαδημία.

Σωτήρης Σαμαράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου